„Лудогорец“ отваря специална каса за феновете на „Левски“ преди дербито

„Лудогорец“ ще отвори специална билетна каса за феновете на „Левски“ преди дербито между двата отбора от 20.00 часа в събота (20 октомври), съобщиха от пресцентъра на клуба.
В деня на мача от 14,00 ч. ще работи гише на новия сектор “Г”, където ще бъдат настанени привържениците на гостуващия тим. „Лудогорец“ предварително е изпратил 500 билета на Националния клуб на привържениците на „Левски“.
Пак в 14,00 ч. в събота ще отвори и касата на улица „Васил Левски”, откъдето феновете на „Лудогорец“ ще могат да се снабдят с билети за сблъсъка със “сините”.

Три часа преди мача няма да бъдат допускани автомобили по улиците
“Ветеринарна”, “Мраморно море” и Северен булевард, като временната забрана за движение на МПС по улица „Ветеринарна” няма да важи за живущите на улица „Северен булевард”.
А на „Лудогорец арена“ няма да могат да влязат лица с хладно или огнестрелно оръжие, чадъри или други остри предмети, във видимо нетрезво състояние или употребили упойващи вещества
Забрана ще важи и за малолетни лица без родители или придружители, които нямат декларация за упълномощаване съгласно Закона за закрила на детето
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.