„Лудогорец отваря сектор „В“ за мача с „Верея“ утре

Днес следобeд „Лудогорец“ получи официално разрешение за експлоатация на новопостроения сектор „В“ от държавната приемателна комисия. Така ръководството на клуба успя да спази обещанието си и привържениците ще могат да гледат първия двубой от плейофа за влизане в групите на Лига Европа срещу „Судува“ от модерното съоръжение.

Полученото днес разрешение дава възможност секторът да отвори врати за мача с „Верея“,. Всички картодържатели, които заплатиха сезонните си абонаменти и повярваха, че сектор „В“ ще стане в срок, може още утре да заемат местата си, съобщиха от пресцентъра на „Лудогорец“. За всички останали привърженици ще работят касите на тренировъчния комплекс и на стадиона. Специално за сектор „В“ има предвидена временна каса, която се намира в горния край на новата трибуна. От клуба правят важно уточнение, че на сектор „В“ има монтирани турникети и призовават всички да спазват инструкциите на стюардите, за да няма струване на хора по входовете. Стадионът ще отвори врати в 19.30 ч.

От „Лудогорец припомят параметрите на новия сектор „В“: близо 3500 седящи места, повечето от които са покрити с козирка. Зрителите ще бъдат настанявани на седалки, познати на всички от трибуна „Моци“. На тяхно разположение ще има кетъринг зони и модерни санитарни помещения. Трибуната разполага с подземен паркинг и ВИП зона. В нея ще бъдат настанявани официалните лица до приключване на модернизацията на сектор „А“.

Официалното откриване на сектор „В“ е предвидено преди първия плейоф от Лига Европа срещу литовския „Судува“ в четвъртък.

Ръководството на клуба призовава всички привърженици да присъстват на мача с „Верея“, за да подкрепят отбора и да разгледат отблизо новото бижу на ПФК „Лудогорец“ и да могат всички заедно утре и особено в четвъртък да благодарят на хората, които сториха немислимото и построиха модерното съоръжение за рекордно кратки срокове.

/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.