„Лудогорец“ на върха след 2:1 с „Левски“ в здрав мач в Разград

„Лудогорец“ излезе на първо място в класирането в Първа лига, след като победи в най-зрелищния и качествен мач от началото на сезона досегашния лидер „Левски“.Още в четвъртата минута бе първият точен удар. Отправи го Натанаел, а Полачек едва отрази коварната топка и я изби в корнер. В 34-та минута обаче Полачек се предаде. Той за пореден път не можа да улови слаб удар по земя на Натанаел. Топката отиде в краката на Лукоки и той я прати във вратата.
Разградчани нпариха аванса по-голям аванс в добавеното време на първата част. Тиам сбърка в центъра на терена, последва пас на Кешерю към Вандерсон и бразилецът с прецизен удар в далечния ъгъл вкара осмия си гол във вратата на „сините“, откакто пристигна в България.
През второто полувреме „Левски“ намали от нищото. Горанов подаде към Мариани, който прескочи топката и тя стигна до Обертан. Звездата на „Левски“ я извади на фланга, където изненадващо се включи Хали Тиам. Сенегалецът реваншира за грешката си преди почивката с асистенция към Костов. Още преди това Славиша Стоянович бе решил да пусне Нуно Рейш на мястото на Белмонт, за да стабилизира
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.