„Лудогорец“ взе три точки от „Берое“ В Стара Загора

„Лудогорец“ спечели изключително важен успех в битката за титлата, побеждавайки „Берое“ с 1:0 в Стара Загора. Голът за разградчани вкара Марселиньо в 80-та минута. По този начин Орлите дръпнаха с 6 точки пред ЦСКА-София, които в четвъртък приемат „Етър“ на „Българска армия“.
Димитър Димитров логично излезе с всичко най-добро. След изтърпяно наказание се завърнаха капитанът Светослав Дяков и Сисиньо. Атаката отново поведе Клаудиу Кешерю.
В първите минути домакините се опитаха да изнесат играта напред, но постепенно „Лудогорец“ установи контрол, който до края на полувремето се изрази с няколко хубави, но безрезултатни атаки.
„Берое“ започна много надъхано втората част. А в 64-та минута Димитър Димитров опита да освежи своя отбор с двойна смяна. На терена влязоха Якуб Шверчок и Върджил Мисиджан, които смениха игралите слабо Кешерю и Лукоки.
В 8-та минута Вандерсон центрира от корнер, Пластун надскочи Иван Иванов и отклони към Марселиньо. Той надделя над Бандаловски и с глава прати топката в мрежата на Перниш – 1:0.

/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.