„Лудогорец“ би за 13-ти пореден път – този път „Локо“ – Пловдвив

„Лудогорец“ би за 13-ти пореден път – този път „Локо“ Пловдвив
Шампионите записаха клубен рекорд, а и изравниха и рекодда на елитната група, след като биха пловдивския „Локомотив“ с 1:0. Това бе 13-а поредна победа на Орлите, като те изравниха постижението на ЦСКА от сезон 2002/03 и на „Литекс“ от сезон 2010/11.

Георги Дерменджиев бе направил четири промени в своя състав за разлика от историческата визита в Париж. Нямаше ги Сисиньо, Игор Пластун, Абел Анисе и Върджил Мисиджан, като на техните места започнаха Йордан Минев, Паломино, Кампаняро и Клаудиу Кешерю.

Първото добро положение за „Лудогорец“ дойде още в 9-та минута. Тогава Марселиньо открадна топката от Виданов и изведе Вандерсон, чийто удар не намери целта. Последваха слаби изстрели на Кешерю и Марселиньо от фаул. В 34-та минута Орлите поведоха в резултата. Светослав Дяков подхвана отлична атака, подаде към Марселиньо, който веднага изведе Кафу. Звездата премина лесно през Кирил Котев и без никакви проблеми вкара в мрежата на Ел Харуби – 1:0.
В 49-та минута Джонатан Кафу бе на път да убие интригата в срещата. След много бърза атака на Лудогорец, Марселиньо подаде към Кафу, който стреля много силно, но в горната греда. В 59-та минута Кешерю шутира силно, топката рикошира, но майсторски бе избита от Ел Харуби. Веднага след това Вандерсон качи топката на главата на Моци след корнер и като по чудо след удара на румънеца, тя не се озова в мрежата на мароканския страж. Последва добра контраатака на Кафу, който бе изведен добре от Кампаняро. Асът елиминира Иван Горанов, но се подхлъзна и пасът му към непокрития Вандерсон не се получи.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.