Зам.-областният управител Виолета Тодорова бе гост на празника на ЦДГ „Слънце” в Исперих

Децата и екипът на ЦДГ „Слънце” – Исперих отбелязаха 30-годишния юбилей на забавачницата с музика, танци и много настроение. Зам.-областният управител Виолета Тодорова уважи поканата и присъства на тържеството, заедно с родители и други официални гости, съобщиха от пресцентъра на администрацията.
Г-жа Тодорова поднесе подаръци на дечицата, като им пожела да бъдат здрави, жизнерадостни и щастливи, за да пораснат със сърца, отворени към красотата на нашия свят, към слънцето, към доброто.
slance 1За всеотдайната работа и принос на ЦДГ „Слънце” в изграждането на достойни граждани на Исперих и областта, тя връчи Поздравителен адрес на директорката на детското заведение.
Зам-областният управител благодари на целия персонал за страхотните условия, които са създали за децата, за изключителните грижи, които полагат ежедневно за тях. „На всички Вас, които майчински и неуморно се грижите за децата, от сърце Ви желая да съхраните с делата си надеждата, любовта и мъдростта, с които създавате бъдещите достойни граждани на България! И както Малкият принц подарява на своя приятел една звезда, която може да се смее, така и Вие дарявайте Вашите деца и родители с радост и обич”, пожела още зам. областният управител.
Всички гости с възхищение наблюдаваха артистичните изяви на децата, които пяха, рецитираха и танцуваха.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.