Дрифт шоу в Разград

Дрифт шоу спретнаха днес в Разград шест автомобила на затворената автописта на СБА. И шестте специално пригодени за този вид майсторско управление коли бяха от Автомобилен спортен клуб „Абритус“.
Отдавна искахме да имаме свое място, на което да се занимаваме с любимия си спорт, и това вече е факт, съобщи Никола Василев от клуба. Всъщност, днес бе първата трениовка на потенциални участници в дрифт състезания от регистрирани клубове. Тренировката и трасето са с официално разрешение от властите за организаторите: АСК „Абритус“ и СБА – Разград.

Организаторите: Живко Каспаров и Никола Василев
Организаторите: Живко Каспаров и Никола Василев

Тренировките ще са всяка неделя от 10 часа, уточниха Никола Василев и Живко Каспаров. Идната неделя на затворената рали писта, освен разградските любители на високия адреналин и майсторското управление на автомобили със задно задвижване, ще „палят гуми“ и техни колеги и приятели от Исперих, Попово, Русе и Търговище.Всички те ще обменят опит помежду си, ще повишават класата си и ще се подготвят за републиканското първенство по дриф през 2018 година. А разрадчани ще направят всичко възможно да домакинстват на окръжния кръг от шампионата.

Участници и публика
Участници и публика

Сайтът e-Razgrad.bg ще бъде медиен партньор на събитията на затореното асфалтово трасе в Разград.

/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.