Домусчиев отговори на нападките на Гриша Ганчев и Спас Русев

Собственикът на „Лудогорец“ Кирил Домусчиев отговори на нападките от страна на боса на „ЦСКА-София“ Гриша Ганчев, който през уикенда заяви, че клубът от Разград си служи с непозволени средства. В интервю Ганчев загатна, че българският шампион плаща на съдиите.

По думите на Ганчев премиерът на Унгария Виктор Орбан е посетил двубоя между „Лудогорец“ и „МОЛ Види“ в Шампионската лига през юли, за да не може унгарският отбор да бъде ощетен от съдиите.

Домусчиев използва страницата си във „Фейсбук“, за да отговори на собственика на червените, както и на този на „Левски“ Спас Русев. След двубоя между шампионите и сините в Разград Русев се оплака от минималното добавено време, назначено от съдията Георги Кабаков.

„Изумяват ме словесните атаки на двамата собственици на грандовете. Г-н Русев, не Ви ли стигнаха 90 минути да вкарате гол, та опряхте до едната минута повече продължение?! Докато гледахте как е направена козирката на „Лудогорец арена“, явно сте пропуснали да видите как Цветкович едва не откъсна крака на Натанаел. На подобен мач на любимия Ви клуб – Челси, съдията със сигурност щеше да вдигне червен картон. Моля, концентрирайте се върху вашите проблеми – игра, селекция и козирка. Съдиите са удобно оправдание! Оставете реферите на мира, както прави „Лудогорец“ дори когато е ощетен“, написа Домусчиев.

Той дори не назова поименно Ганчев, с когото от години е в обтегнати отношения.

„А за другия – изумява ме наглостта да си признава извършени от него престъпления, за които давността е отминала. Вълкът козината си мени, но нравът – НЕ. Вярва ли му някой, при положение че този човек е разследван за кражба на ДДС и акцизи?! „Лудогорец“ спазва феърплея и е изряден във финансово отношение. Затова не се притесняваме от каквито и да е проверки. Господа, гледайте си вашите клубове! Не се оправдавайте и не търсете проблемите, където не съществуват.“
Dnevnik.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.