Домусчиев иска да покаже на Европа „непримиримия лудогорски дух“

Собственикът на „Лудогорец“ Кирил Домусчиев заяви, че пред клуба стои „ново голямо предизвикателство“. Отборът получи шестата си титла след двубоя с ЦСКА.
„Празник! Пълни трибуни и истинско шоу! Всички в клуба се бореха за шампионската титла и се радвам, че усилията дадоха резултат“, написа той във „Фейсбук“.
Домусчиев допълни и че трофеят принадлежи и на феновете, защото те са „неделима част от шампионския отбор“.
„Сега ни очаква ново голямо предизвикателство. Надявам се с общи усилия да успеем. Нека покажем на Европа непримиримия лудогорски дух!“, добави собственикът на „Лудогорец“.Изпълнителният директор на клуба Ангел Петричев каза, че това е бил най-силният сезон до момента на отбора, и добави, че се надява скоро на „Лудогорец арена“ се играят мачове от елиминациите на Шампионската лига.
„Към днешна дата не искам да се ангажирам с прогнози за раздяла със звездите, искаме да задържим гръбнака, но спортно-техническите ръководители ще решат как ще изглежда отборът“, добави директорът и посочи, че предстои още едно последно предизвикателство – финалът за Купата на България. Съперник на разградчани ще бъде „Ботев“. Мачът ще се проведе на 24 май на Националния стадион „Васил Левски“.
Футболистите на „Лудогорец“ се нуждаят повече от психологическа почивка, добави треньорът Георги Дерменджиев.
„За нас това беше изключително успешен, но и натоварен сезон. Показахме, че сме израснали, но смятам, че има още накъде. Скоро ще имаме наши момчета от школата. „Лудогорец“ винаги е имал високи цели и отново трябва да участваме в груповата фаза на Шампионската лига, за да станем и константа“, коментира той.
Dnevnik.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.