Домусчиев заплаши да извади „Лудогорец“ от „А“ група

Собственикът на „Лудогорец“ Кирил Домусчиев заплаши да извади отбора от „А“ група, ако съдийството „продължи така“. Според него съдията на мача „Левски“ – „Литекс“ Георги Йорданов е „престъпник“ и винаги е помагал на столичните отбори.
„За мен съдийството беше престъпно! Това е един съдия, с когото винаги сме имали проблеми, когато сме играли срещу софийски отбори, визирам ЦСКА и „Левски“. Не знам дали се касае за селски манталитет, но винаги ги е подпирал. Явно става дума за слагачество. По време на мача се видя, че съдията има двоен стандарт и се учудвам защо „Левски“ се радваха толкова много след края на срещата. По този начин ли искат да станат шампиони? Категорично Стойчо Стоилов е прав в коментарите си, че имаше двоен стандарт. Включително и че имаше нарушение срещу вратаря на „Литекс“, преди да се даде дузпата.За този съдия ние отдавна сме пуснали писмо до БФС, че не искаме да ни свири мачове. Категорично той винаги е подпирал ЦСКА и „Левски“. Съдийството е скандално, но и начинът, по който „Левски“ спечелиха този мач също е скандален и не им прави чест. Това едва ли ще е единственият прецедент оттук до края на първенството, свързан с Левски“. – сподели Домусчиев, цитиран от БТВ.
„Ние най-вероятно може въобще да се откажем да играем в първенството, ако такива прецеденти в полза на „Левски“ продължи да има. За какво да си даваме парите? За да може отбори, които нямат нито нужните качества, нито нужната класа, да стават шампиони с такива подходи ли? През лятото ще се откажа да се занимавам с футбол, ако безобразията продължат. Няма смисъл аз и брат ми да си даваме парите. Всеки от вас, журналистите, знае кога „Левски“ наистина е имал истинска победа. Всички отбори ги биха, когато се хванаха да играят мъжки срещу тях.“ – продължи собственикът на „Лудогорец“.
„Колкото пъти отборите играеха сериозно мачовете си с „Левски“, и съдиите не бяха фактор, в крайна сметка ги загуби. Вие сами можете да се сетите колко струват техните победи и колко реални са. Всеки, който разбира от футбол, може да анализира мачовете, в които „Левски“ спечели и как са играли противниковите отбори с тях“ – завърши Домусчиев.
/КРОСС/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.