Добрин Добрев – новият общински председател на БСП- Разград

31-годишният Добрин Добрев е новият общински председател на БСП- Разград. Извънредната конференция на организацията се е наложила, защото досегашният общински председател Денчо Бояджиев вече е народен представител и според партийния устав не може да заема и двете длъжности.
Добрин Добрев в момента е юрисконсулт в община Попово. Областен лидер на Младежкото обединение в БСП. Преди това бе експерт в дирекцията за европроекти в община Разград и председател на Инициативния комитет, издигнал кандидатурата на Бояджиев за кмет на Разград на последните избори за местна власт.
Добрев посочи, че целта на социалистите на следващите местни избори ще е да бъдат първа политическа сила в община Разград и връщане на управлението на общината.
Денчо Бояджиев съобщи, че Разград ще е сред първите градове в националната обиколка на лидера на БСП Корнелия Нинова за срещи със симпатизанти, представители на местния бизнес и с граждани.
Народният представител ще има приемен ден всеки понеделник в къщата на БСП от 10 до 12 часа, но хората ще могат да съобщават за проблемите си и да се записват в адвокатската му кантора. Веднъж в месеца Бояджиев има изнесени приемни в останалите общини на Лудогорието.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.