Днес празнуваха хората с увреждания

Днес близо 120 души отбелязаха заедно Международния ден на хората с увреждания.
Община Разград помогна с организирането на празничния обяд и музикално-танцовата програма. Кметът д-р Валентин Василев им пожела хубаво посрещане на Коледните и Новогодишните празници и припомни, че местната администрация винаги ще съдейства, за да се чувстват те пълноценни, ангажирани и щастливи.
Гости на тържеството бяха и областният управител Гюнай Хюсмен, заместникът му Евгени Драганов и главният секретар на администрацията Михаил Тодоров .
Г. Хюсмен поздрави домакините, поклони им се за това, че с труда си са създали днешна България и в частност – Разград и заяви категорично, че цялата областна управа е готова да откликне по всяко време за решаване на неотложни техни проблеми.
Малко по-късно, когато в залата се изви многокато българско хоро, поведено от талантите от детската танцова школа „Хорце“ и на което се хванаха почти всички, впечатлен от енергията на хората с увреждания въпреки неудобствата на живота, той дари и лични средства в размер на 100 лева за дейността на организацията.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.