Днес и утре нови обвинения във връзка с КТБ

Ще има нови обвинения във връзка с Корпоративна търговска банка, заяви главният прокурор Сотир Цацаров и уточни: Имам предвид и днес, а най-вероятно и утре.
Цацаров съобщи за това преди работна среща по въпросите на приложението на Закона за специалните разузнавателни средства, която се провежда в сградата на Съдебната палата. Инициативата е на главния прокурор и председателя на Върховния касационен съд Лозан Панов. На срещата присъстват също Борислав Сарафов, заместник-главен прокурор, Павлина Панова, заместник-председател на ВКС, Димитър Лазаров, председател на парламентарната комисия за контрол на специалните разузнавателни средства, Петко Петков, зам.-министър на правосъдието, Димитър Георгиев, председател на ДАНС, Бойко Рашков, председател на НБКСРС, Цветан Китов, председател на ДАТО, народни представители, председатели на окръжни съдилища и прокуратури и представители на МВР.
По време на дискусията ще бъдат обсъждани възможностите за решаване на въпросите чрез организационни мерки или инициирането на поправки в нормативната уредба. /КРОСС/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.