Девойките на СК ,,Бадминтон” – с бронзови медали от Държавното отборно първенство

Спортен клуб ,,Бадминтон” участва с осем състезатели на проведеното в Стара Загора Държавно отборно първенство за юноши и девойки под 17 години , съобщи председателят на клуба Цветан Танев.
При юношите в надпреварата се включиха дванадесет отбора. Нашите в състав: Теодор Руменов, Иво Белчев, Страхил и Иван Стефанови попаднаха в една група със съставите на Хасково и ,,Академик”- София. След много добра игра юношите ни победиха с 4:1 софийския отбор и отстъпиха с 0:5 от станалия по-късно шампион на България отбор на Хасково.
Десет отбора участваха в състезанието при девойките. Невена Ненкова, Габриела Данкова, Иванела Денева и Евгения Накова в групата победиха съответно с 4:1 обора на Велико Търново и с 3:2 ,,Бенковски” – Пазарджик. Това ги класира във финалната тройка заедно с отборите на Стара Загора и Хасково. Във финалните срещи те загубиха с 0:5 и от двата отбора и заеха третото място в крайното класиране.
Сега СК ,,Бадминтон-Разград” подготвя отбор и ще участва идната събота и неделя в София на Държавното отборно първенство – мъже и жени за смесени отбори.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.