Двудневен семинар Когиталност във Варна през ноември

Академия Когиталност организира двудневен семинар във Варна в Залата на хотел „Черно море“ на 24 и 25 ноември 2018 г. Времетраенето на семинара е от 09:00 до 18:00 часа в рамките и на двата дни.
Всеки семинар Когиталност е взаимодействие, което се случва по време на самото събитие – уникално, индивидуално, неповторимо. Поради това винаги поставянето на програма е относителна задача, защото Когиталност е теория и практика, базирана и развита върху принципите на Вселената, върху научните открития, върху древните знания и върху разбирането, че Всеки Е Източник!
Като принцип всеки от двата дни на семинара е организиран в 5 части, обособени по 90 мин., с 15 мин. почивка между тях и обедна почивка 45 мин. В същото време събитието се развива спрямо търсенията и желанията на участниците, поради което са възможни локални промени във времетраенето и различните елементи като съдържание. Програмата не следва строга последователност, а е в зависимост от групата, нейните интереси и въпроси, като се следват основни опорни точки. Справки, записвания – Мими Петрова, телефон 0879 176 870 .
Подробна предварителна програма и цени на семинара можете да видите ТУК.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.