Дар от сърце – дидактична стая в ДГ „Лудогорче“

В навечерието на Коледа сдружение „Одисея“ с председател Силвия Вълева и общинският съветник Джипо Джипов подариха на ДГ № 2 „Лудогорче “ в Разград пълно обзавеждане с дидактични шкафове, детски кътове за сюжетни игри, обучение и забавление за децата от група „Пинокио“.
Многобройните благотворителни изяви на сдружение „Одисея“ са подпомогнати от немската фондация „Света Филомена“, благодарение на която децата от детската градина получиха и много играчки, занимателни игри, пъзели, материали за творческа дейност, центрове за игра. Джипов помогна за естетическото оформление на методичния кът, като направи дарение от шест масички и два модулни шкафа за дидактични материали .
Цялата акция е резултат на гражданска инициатива, реализирана с помощта на дарителите -Джипо Джипов и Силвия Вълева, както и госпожа Стела Радославова – член на обществения съвет към детската градина и госпожа Диана Василева – член на родителския актив на група „Пинокио“ и на много родители, които помогнаха за монтиране на новото обзавеждане в групата.
Много често ние, педагозите, разказваме на децата приказки, в които стават чудеса, вълшебства и много изненади.
Всичко това, което благодарение на добри хора се случи при нас, е нашето коледно вълшебство, с което ние можем да зарадваме децата, изненадата да видят своята занималня пълна с много играчки, нови кътове за игра и ново обзавеждане.
За всички нас – дарители, родители и педагози, наградата е само една – да видим радостта в детските очи, да осигурим безгрижно и щастливо детство на нашите деца! Благодаря ви добри хора !
Светла Чавеева – директор на ДГ № 2 „Лудогорче“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.