ГЕРБ регистрира листа с осем кандидат-депутати

ГЕРБ регистрира в Районната избирателна комисия листа с общо 8 кандидати за народни представители, съобщиха от офиса на партията в Разград.
Както e-Razgrad.bg вече съобщи, водач е Десислава Атанасова. Юрист и политолог по образование, министър на здравеопазването в кабинета Борисов 1.
Втори е представител на гражданската квота. Независимият народен представител в предишния парламент Гюнай Хюсмен е агроинженер.
Председателят на групата съветници от ГЕРБ в ОбС Радиана Димитрова е трета в листата. Тя е магистър икономист и магистър инженер-технолог. 17 години регионален мениджър в застрахователно дружество.
Четвърти е народният представител от 43-то Народно събрание Михаил Тодоров. Икономист, работил в банковата сфера до 2015-година.
На пета позиция в листата е Валентина Френкева. Тя е магистър по финанси и магистър по управление на международни бизнес проекти. Директор на Областна дирекция „Земеделие“.
Шести е бившият офицер от МВР и националните служби за сигурност Николай Атанасов. Икономист по образование, управлява охранителна фирма.
Магистърът по публична администрация и дългогодишен служител в системата на МВР Младен Чакъров e седми. Чакъров е началник на отдел в община Разград.
Осми е инженер Недим Мустафов. Бивш кмет на община Самуил, сега има собствен бизнес.

/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.