В община Разград ще гласуваме в 66 секции на изборите за президент и вицепрезидент

66 секции ще бъдат разкрити на територията на община Разград за изборите за президент и вицепрезидент и гласуването на референдума, насрочени за 6 ноември.
Това става ясно от издадена заповед на кмета д-р Валентин Василев, публикувана на интернет страницата на администрацията.

37 от избирателните секции са в града, останалите са в селата от общината. При нужда ще бъда градени избирателни секции ще бъдат разкрити в Дома за стари хора и в Дома за възрастни хора с деменция.
Утвърдени са и номерации за избирателни секции за Областна служба „Изпълнение на наказанията“ и МБАЛ „Св. Иван Рилски-Разград“ и за гласуване с подвижна избирателна кутия за територията на община Разград, които също ще бъдат образувани при нужда, но това ще стане с друга заповед.
Със заповед на кмета са определени и местата за обявяване на избирателните списъци за изборите за президент и вицепрезидент и национален референдум, които ще бъдат поставени до 26 септември.
В тях гражданите с избирателни права могат да направят справка къде се намира секцията, в която следва да упражнят правото си на глас в изборния ден, според административния си адрес.

/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.