В община Кубрат вече плащат данъците си онлайн

В община Кубрат данъците вече може да се плащат онлайн. За новата модерна услуга за гражданите съобщи официално местната администрация. Плащането на всички местни налози и такси става от която и да е точка на страната в касите на Изипей (Easypay) и по интернет от целия свят чрез системата Ипей (ePay). Нужно е само ЕГН-то на физическите лица или ЕИК-а на фирмите.
Не е нужно да се представят носят печатните съобщения, не се попълват и каквито и да е документи.
Офисите на Изипей в Кубрат са четири. Важно е да се знае, че работното им време е гъвкаво, отворени са в почивни празнични дни. А в тях пък може да се плащат и налози в други общини, където кубратчани имат имоти, уточнява отще от администрацията в Кубрат.
Любопитно тук е и още нещо: един от големите международни партньори на Изипей е турска банка. Което пък означава, че всички клонове на банката в южната ни съседка, както и турските пощи, приемат плащания на данъци за общината. Удобство за всички кубратчани, които живеят в Турция.
На практика Кубрат е първата община в Лудогорието с модерно и европейско обслужване за жителите си с по-висока събираемост от данъци и електронно предлагани услуги, уточняват още от пресцентъра на общината.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.