В клиника „Ре Спиро“ работи най-модерният у нас апарат за измерване на костната тъкан

В частната клиника „Ре Спиро“ на д-р Киселови в Разград работи най-модерният у нас остеодензиометър /рентгенов апарат за измерване на костната тъкан/. Машината е последен модел на един от двата лицензирани в света производители на подобен тип медицинска техника – General Electric.

Д-р Иван Киселов допълва информацията с факта, че апаратът прави оценка на риска от фрактури, на ошипяването и изкривяването на гръбначния стълб. Апаратът може да изследва предмишница и бедро, като при бедрото, ако пациентът е с изкуствена става, компютърът премодулира сигнала.

И нещо изключително популярно напоследък в спортната медицина – измерване на действителен боди маст индекс /BMD/, който показва реално развитието на мускулната маса. Сиреч, дали пациентът отслабва или пълнее.

Екипът на Д-р Киселове е преминал обучение, притежава сертификат за работа с остеодензиометъра и приема пациенти при изключително качество на изследването и нужното лечение на конкурентни цени тук. Това ще спести време и разходи на нуждаещите си, защото няма да им се налага да пътуват да съседни или по-отдалечени от Разград градове.

/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.