Втора футболна победа на кубратчани, този път над „Хитрино“ – 2:1

В седмия кръг от първенството на Североизточната трета лига отборът на „Кубрат“ посрещна състава на „Хитрино“. Гостите бяха от „чергата“ на кубратчани и затова се очакваше домакинска победа. В крайна сметка тя дойде, но това не стана никак лесно. Кубратските футболисти трябваше доста да се потрудят, за да зарадват треньора се Милен Петров навръх рождения му ден и да донесат едва втората победа от началото на полусезона.
Отново се потвърди старото правило във футбола, че като не вкараш гол, на тебе ни вкарват. В 31-та мин. футболист на гостите с глава отблизо откри резултата – 0:1. Но това не бе всичко за първата част. В 45-та мин. /по-точно в добавената минута към редовното време/ Пламен Петров с глава изравни – 1:1.
В 71-та мин., след изпълнение на ъглов удар, отново с глава Пламен Петров направи резултата 2:1. Това се оказа и победния гол за кубратския тим.
Във временното класиране отборът на „Кубрат“ се изкачи на 10-то място. В актива си той вече има 2 победи, 1 равна среща и 4 загуби, голова разлика – 6:9 и 7 точки. Лидер е „Добруджа“ /Добрич/ със 17 т., следвана от „Черноморец“ /Балчик/ – 16 т. и „Калиакра“ /Каварна/ – 13 т.
В следващия осми кръг кубратчани са отново домакини, този път срещу лидера „Добруджа“ /Добрич/. Срещата е на 2 октомври, неделя, от 16.00 часа.

/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.