Всеки клас в ОУ „Васил Левски” в Разград ще има собствен герб

С обявяване на конкурс за най-атрактивен герб на класа, изработен от отпадъчни и природни материали, започват днес инициативите в ОУ „В.Левски” в Европейската седмица за намаляване на отпадъците. В конкурса ще участват ученици от всички класове. Гласуването ще бъде във Фейсбук. Трите най-добри разработки ще получат награда, а в петък всички гербове ще бъдат поставени на вратите на класните стаи.
Екоклуб „Шрек“ за четвърта поредна година се включва и увличат и останалите деца от училището в седмицата за намаляване на отпадъците. Ръководителят на клуба и двама от членовете Кристияна Киранска и Кирил Радев, обявиха и останалите инициативи в школото.
През всеки ден от тази седмица ще работят различни ателиета. А там, всеки ще може да научи как от отпадъци да направи нещо красиво и полезно. Във вторник ще работи ателие за „преработка” на найлонови торбички, а в сряда – на картон. Четвъртъкът е ден за „играчки от чорапки”. Идеята е да не се изхвърлят всички стари дрехи, а с част от тях два се правят весели подаръци за приятели и познати..
В петък всички изработени в ателиетата предмети, ще бъдат подредени в обща изложба.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.