Ванеса и балет „Вега“ – подарък за приятелите на „Синема“ за първия рожден ден на развлекателния комплекс

Поп фолк дивата Ванеса и балет „Вега“ бяха специалният подарък за приятелите и клиентите по повод първия рожден ден на Развлекателен комплекс „Синема“ в Разград.
Домакините се бяха постарали по масите на гостите да има всичко, което може да направи един рожден ден истински празник.
Трите дами от балет „Вега“ и изпълненията на Ванеса направиха преживяването още по-наситено и емоционално. Ванеса слезе от сцената, пя и танцува заедно с почитателите си в салона на комплекса.
А собствениците на „Синема“ не спираха с изненадите – имаше томбола, имаше и неочаквани бонуси за седналите пред игралните автомати в комплекса по време на тържеството.
Комплекс „Синема“ работи 24 часа в денонощието. Клиентите имат възможност да правят и онлайн залагания за големи мачове, и залози за случайни събития. Може да се участва и в Еврошанс. В отделен кът са игралните автомати.
Добре дошли са и влезлите само за среща с приятели – барът е винаги готов да изпълни всякакви желания на посетителите.
Вечерите в края на седмицата предлагат и друга възможност – за среща с любими изпълнители на различни стилове музика, а и популярни актьори – така както бе сега – на първия рожден ден на Развлекателен комплекс „Синема“./e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.