Българският модел: шахти капани зейнаха в петък привечер на паркинг в Разград

Кадрите в тази публикация са поредното доказателство на устойчивостта на „българския модел“ – наш си начин на организация и изпълнение на конкретна работа. И за да е още по-гадничко /дано да е само гадничко, без по-сериозни бели и щети/, тези половин дузина шахти зейнаха със страшна сила в идеалния център на Разград в петък привечер.IMG_5836 Наистина са в идеалния център – във вътрешния двор зад „Асет банк“ на ул. „Кирил и Методий“ в Разград, който се полза за паркинг и от където става зареждането на няколко магазина и аптека.
Излизащите с колите си от паркинга направо си бяха изумени от хрумката на работниците да ги отворят и оставят зейнали поне до утре сутрин, ако утре за тях е работен ден.
Ако не – отиде, та се не видя чак до понеделник…
Питанката е следната: ако работниците не си дават сметка, че в страховитите дупки могат да се изпотрошат не само коли, но и деца и старци, то къде са техническите ръководители на въпросния обект, който – впрочем – също е част от проекта за по-достъпна градска среда.
„Да, ама, не!“, както казваше великият Петко Бочаров.IMG_5837 Тази среда, във вътрешния двор зад „Асет банк“, /не/уважаеми работници и явно отсъстващите от обекта ваши началници, тази среда съвсем не е достъпна. Нещо повече – тя е опасна, много опасна за здравето на разградчани и колите им, които в този, че и в по-късните часове се озоват там.
Следващият логичен въпрос е дали ръководителите на обекта ще вземат мерки никой от хората по йерархията надолу да не си позволява подобни не своеволия, а безумия!
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.