Борисов: Не съм свалял карикатури от никъде!

Това е пореден опит да ми извадите очите. Във времето на „Фейсбук“ и интернет, да сваляш информация, това е самоубийство. Да набедиш човек, че едва ли не стои за подобно нещо, Господ ми е свидетел, че не стоя, не е честно. Това каза пред журналисти министър-председателят Бойко Борисов, във връзка с излязлата в медиите информация, че от интернет страницата на национална телевизия е свалена видео-карикатура усмиваща него.
„Едва ли не Борисов им разпоредил да махнат карикатурите, а с моето име и моя образ вече над 10 години куп карикатуристи си изкарват прехраната. Всеки ден – вестници, телевизии и къде ли не. Ако някой съм познавал, само съм ги поздравявал и съм се смеел като ги видя, но никога не съм си позволил на някого да каже и една дума. Не съм си позволил да кажа нищо по тази тема и на въпросната телевизия“, посочи Борисов.
„Аз ли съм виновен, че някой си цензурира своята телевизия или своя вестник или, че частна медия си прави своята политика“, допълни той.
Премиерът обеща да слага на профила си във „Фейсбук“ всички карикатури с неговия образ, които излизат в медиите. „С това искам да докажа, че не само не са ме дразнили и нищо не са ми причинили, но и който ме познава знае, че аз нямам никакъв комплекс“, обясни премиерът.
„Нито съм звънял в Нова телевизия, нито съм се сърдил“, допълни той.

Cross.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.