Билетите за мача на „Лудогорец“ с „Милан“ – след 18 януари, цените – от 50 до 90 лева

Продажбата на билетите за двубоя от 1/16 финал в турнира на Лига Европа „Лудогорец“ – „Милан “ на 15 февруари на „Лудогорец Арена“ стартира след 18 януари 2018 г., съобщиха от пресцентъра на клуба.
По традиция предимство за закупуване на билети ще имат притежателите на абонаментни карти и редовните посетители на мачове на отбора. Те ще имат право да закупят до 3 билета.
„Лудогорец“ ще направи жест към своите верни привърженици, закупили билети за мачовете в групата на Лига Европа срещу „Хофенхайм“, „Истанбул Башакшехир“ и „Брага“ на касата на тренировъчния комплекс и посредством заявка на имейла tickets@ludogorets.com. Те също ще могат да закупят билети с предимство преди обявяване на свободната продажба.
Мачът е на 15 февруари от 20.00 ч.

Цените на билетите за мача с Милан са следните:
Централна трибуна – 90 лв.
Сектор В блок 3,4 – 90 лв.
Сектор В блок 1,2,5,6 – 75 лв.
Сектор А1 – 75 лв.
Сектор Б /трибуна Моци/ – 50 лв.

Притежателите на абонаментни карти имат право да закупят до 3 билета
Заявилите входни талони посредством мейла tickets@ludogorets.com – до 2 билета.
Няма да бъдат продавани билети за сектор „А“ на „Лудогорец Арена“, в който ще бъдат настанени феновете на „Милан“. Всички входни талони ще бъдат предоставени на италианския клуб, който единствен е отговорен за тяхното разпространение, уточняват от „Лудогорец“.
В най-кратки срокове българският шампион очаква до получи подробности за цените и начина на покупка на билетите за мача реванш с „Милан“ на стадион „Сан Сиро“, който ще се играе на 22 февруари от 22:05 часа българско време.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.