Бербатов разкри кой още идва в София за звездния мач

Звездата на българския футбол Димитър Бербатов продължава да смайва родните фенове с легендите, които ще дойдат в София за благотворителния мач на 14 юни. Фондациите на Бербо и легендата на Реал Мадрид, Барселона и Португалия – Луиш Фиго, организират футболен спектакъл на ст. „Васил Левски“, на който ще присъстват редица световни имена от спорта и шоубизнеса.

Днес благоевградчанинът разкри, че у нас ще дойде неговият близък приятел от престоя му в Манчестър Юнайтед – сърбинът Неманя Видич. До момента се знае, че в мача ще участват още трима бивши играчи на английския колос – Райън Гигс, Пол Скоулс и Гари Невил.

Видич има 300 мача и 21 гола за Юнайтед, с който стана пет пъти шампион на Англия и веднъж носител на трофея от Шампионската лига.

„Човекът, който минаваше през стени за отбора си. Перфектният централен защитник. Моят сръбски брат. Не цепеше басма на никого – нито на тренировка, нито на мач. Хубавото беше, че повечето пъти на тренировка бяхме в един отбор.

Той е сред най-добрите централни защитници в историята на футбола. Само той, Кристиано Роналдо и Тиери Анри са имали честта да бъдат определени два пъти за Играч №1 на сезона в английската Висша лига. Има 5 шампионски титли с Манчестър Юнайтед, триумфира и в Шампионската лига.

Четири пъти е избиран в Идеалния отбор на Висшата лига. В продължение на три сезона е капитан на Манчестър Юнайтед. Два пъти е избиран за Футболист №1 на Сърбия. Неманя Видич. Очакваме го в София!“, представи Бербатов бившия си съотборник на официалната си страница във Фейсбук.
Kmeta.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.