Белгин Шукри бе избран за председател на общинската структура на ДПС в Исперих

Инж. Белгин Шукри е новият председател на Общинския съвет на ДПС в Исперих. Това определиха делегатите на Деветата отчетно-изборна конференция. Той спечели 120 от гласовете в съревнование с бизнесмена Сали Мехмед.
Гост на форума бе един от съпредседателите на ДПС г-н Рушен Риза, заедно с депутатите д-р Хасан Адемов и Ахмед Ахмедов.
Общинската коференция премина през дискусии, на които се поставиха редица въпроси относно изминалия 3-годишен период и бъдещето. Адил Решидов обобщи резултатите, постигнати от партията на местно ниво, като благодари на младежката и женската организации за дейната работа. Той подчерта множеството спечелени и реализирани проекти през мандатите, в които партията е имала общински кмет и особено през последния мандат.
Новоизбраният председател на общинската структура на ДПС в Исперих инж.Белгин Шукри е роден през 1973 година. С дългогодишен стаж в Община Исперих през годините, като е бил директор на дирекция. Той е ексдепутат от 41-то народно събрание. Заемал е различни ръководни постове в младежката структура на партията на общинско и областно ниво. От две години заема поста на директор на ДАИ в Разград.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.