Безплатни уроци по народни танци в Разград

Танцово студио „Калина Рада”, Детска танцова школа „Хорце” и Танцов клуб „Абритус“ се включиха в кампанията на BILLA „Ние обичаме България“ за безплатни уроци по народни танци на паркингите на магазините си в 20 града в страната.
Вчера първо „Калина Рада” и „Хорце” поканиха всички разградчани да играят заедно с тях и показаха на всеки с интерес към уникалните български ритми тънкостите в стъпките на най-популярните български хора.Днес разградчани танцуваха заедно с игралците от Танцов клуб „Абритус“.
Откритите безплатни уроци ще се провеждат всяка събота и неделя до 30 април /с изключение на Великденските празници на 15 и 16 април / на паркинга на магазина на Билла в Разград от 11.00 до 12.00 часа.
Националната кампания „Ние обичаме България“ се провежда за втора поредна година от Билла България. Проектът е дългосрочен и цели подпомагането на паметници на културата и природни забележителности, които се нуждаят от ремонт и поддръжка. Тази година търговската верига ще подкрепи Мадарския конник. Ще бъдат осигурени финансови средства за облагородяването на района, оборудването на информационния център и въвеждането на иновативни технологии.
Кампанията ще приключи с благотворителен концерт на 31 май в зала „Арена Армеец“.

/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.