Уникален семинар на Сенсей Андрю М. Сато Шихан в Разград

Уникален семинар ще проведе утре вечер в разградския клуб по айкидо Сенсей Андрю М. Сато Шихан /7-ми дан Айкикай/, съобщи организаторът на събитието Адриан Димитров.
В петък преди обяд световно известният инструктор със степен, равна на Стивън Сегал, ще има среща и с ръководството на община Разград.

Сенсей Андрю М. Сато заедно със Сенсей Тодор Гетов, къото няколко пъти в годината води семинари в Разград
Сенсей Андрю М. Сато заедно със Сенсей Тодор Гетов, който няколко пъти в годината води семинари в Разград

Андрю М. Сато Шихан е 7-ми дан Айкикай айкидо инструктор. След като завършва Университета в Североизточен Илинойс, Сато Сенсей пътува до Япония. След завръщането си той е запознат с Фумио Тойода Шихан. Започва обучението си по айкидо през 1977 г. под ръководството на Фумио Тоода Шихан, първо като член на обществото Ки Айкидо, след това Айкидо Асоциация на Америка и Айкидо Асоциация Интернешънъл. След смъртта на Тодода Сенсей, от 2002 г. до края на 2004 г., Андрю М. Сато Сенсей изпълнява ролята на Главен инструктор на ААА и ААИ. През 2014 г. той получава статут на Шихан от Дошу Моритеру Уешиба.
През 2005 г. основава Световния Айкидо Алианс, който е пряко свързан с Айкикай Фондацията в Япония.
Андрю М. Сато Шихан редовно преподава айкидо в Америка, Европа и Азия.
Сега към Световния Айкидо Алианс в България има три зали – във Варна, Разград и София.
Сато сенсей провежда семинари в България от 2013 г., но за първи път ще направи обиколка в страната и ще посети и трите зали в рамите на 10 дни.
Поради уникалната методология на преподаване и приятелското си отношение към трениращи и гости, тези семинари са посещавани от стотици хора и често залите са препълнени.
Сато сенсей ще бъде гост на Разград на 8 юни в залата по Айкидо на бул.“България“ 21, зала 28. Курсът за деца започва в 18.00 часа, а за възрастни – в 19.00 часа
На 9 юни е срещата му с ръководството на община Разград.
За повече информация:
ФБ: Shiseikan Aikido Razgrad/Шисейкан Айкидо Разград
Адриан Димитров – 0885610999

/e-Razgrad/

2 Replies to “Уникален семинар на Сенсей Андрю М. Сато Шихан в Разград”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.