Сружение „Одисея“ – носител на почетния знак за принос към развитието на социалните услуги в Разград

За втора поредна година община Разград връчи награда „Почетен знак за принос към развитието на социалните услуги в Община Разград“. Тази година с отличието бе удостоена Силвия Вълева – председател на СНЦ „Одисея“. Тя получи приза от кмета на града д-р Валентин Василев, а председателят на Общински съвет-Разград Надежда Радославова оповести решението: цялостна дейност, многобройни благотворителни и социални инициативи в подкрепа на социалните институции на община Разград, деца и семейства в риск и неравностойно положение, имащи местно и областно значение. Всичко това стана на тържествения концерт по повод Световния ден на социалния работник.
„Дейността на социалния работник не винаги се вижда, защото е специфична. Но ние знаем и не бива да забравяме, че тя е ежедневна, трудна, изпълнена с огромно търпение и отговорност. Социалната работа е работа за хора с големи сърца“, каза в поздравителното си слово д-р В.Василев.
„Благодаря Ви за професионализма и за усърдието, с което работите. Бъдете здрави и никога не падайте духом. Вашата работа е безценна, а мисията Ви е благородна“, допълни кметът.В концерта участваха деца от Комплекс от центрове за настаняване от семеен тип за деца и младежи без увреждания, центрове за настаняване от семеен тип за деца и младежи с увреждания, ЦСРИ „Емилиян“, Дневен център за деца с увреждания, Дневен център“Подай ръка“, Комплекс за социални услуги за възрастни хора с увреждания с. Просторно,вокална група при съюза на инвалидите Разград,ДГ „Зорница“, деца от МШ“Илия Бърнев“,НЧ „Напредък”.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.