Пет станаха жертвите на катастрофата край Пазарджик

Пет станаха жертвите на тежката катастрофа, която стана тази сутрин на пътя Звъничево-Братаница край Пазарджик. Ударили са се лека кола и миниван. Заради гъстата мъгла, в този участък са станали общо 11 пътно-транспортни произшествия.

По-рано бе съобщено, при тежката катастрофа на място починаха четирима души, а други трима бяха откарани в пазарджишката многопрофилна болница.

Една от жените бе в критично състояние, но лекарите не успяха да спасят живота ѝ. Огледът на място продължава, съобщи по обед говорителят на полицията Мирослав Стоянов.

Колегите установиха самоличността. Загиналите са две семейства, възрастни хора, на възраст между 60-65 години. Едното семейство е от село Ветрен дол, другото от село Братаница. Починалата в болница жена е от град Пазарджик“, каза той.

Огледът на място продължава и пътят ще бъде затворен докато огледът не приключи изцяло. Автомобилите, които са участвали в пътно-транспортното произшествие не бъдат преместени и пътят не бъде почистен и отворен отново за движение на водачите“, добави говорителят Мирослав Стоянов.

До приключването на огледа се използват се обходни маршрути през селата Ветрен и Белово.

В района на Пазарджик около обед все още има гъста мъгла, така че шофирането трябва да става с повишено внимание.

Cross.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.