„Новият Моуриньо“ Бруно Рибейро пристига на разговори за треньор на „Лудогорец” тази нощ

Бруно Рибейро е новото име в листа с кандидат-треньори на „Лудогорец”, озвучи преди малко новината на „Дарик”- Кюстендил Gоng.bg и я доразви с телефонно интервю със самия португалец. В ефир Бруно Рибейро потвърди факта и даже допълни, че късно тази нощ тръгва за България. Познава „Лудогорец” от мачовете му в Шампионска лига този сезон, знае, че е шампион и че от него се иска отборът да се представя отлично на международна сцена.
Рибейро каза още, че би бил щастлив да бъде треньор на отбор като „Лудогорец” и обеща подробности за себе си и плановете си, ако тава се случи.
Не скри, че е добър приятел на Жозе Моуриньо, при когото е стажувал два пъти. Тъкмо Специалния го предложил за треньор на „Кардиф”.
А според информацията за Бруно Рибейро, до този момент португалецът бе спряган за поста мениджър на два британски клуба: „Кардиф” и „Шефийлд” – Уензди, но ето, че се появи и опцията „Лудогорец”.
39-годишният Рибейро е бил футболист във „Витория” – Сетубал, „Лийдс”, „Шефийлд Юнайтед”, „Униао Леирия”, „Бейра Мар”, „Санта Клара”, „Чавес”. Има мачове и за националния отбор на Португалия за младежи.
Треньорската му кариера също тръгва от „Витория” – Сетубал, и минава през „Фарензе”, „Моура”, „Пинялновензе”. С „Витория” – Сетубал е печелил Купата на Португалия и Купата на Лигата.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.