Малките таланти от Музикалната школа и Печенката взривиха публиката на годишния концерт

При много голям интерес премина годишният концерт на Музикалната школа „Илия Бърнев” към НЧ „Развитие 1869” в Разград. Дъждът попречисъбитието да се проведе на открито на пл. „Възраждане” , но залата в читалището беше пълна, а възпитаниците на Школата се раздадоха на сцената. В концерта взеха участие 15 изпълнители – певци, пианисти, китаристи. Децата получиха заслужени аплодисменти за изпълненията си.

С нетърпение всички очакваха и появата на специалната гостенка на концерта – Адриана Николова – Печенката. Тя се появи заедно с директора на Музикалната школа Деян Денчев и двамата взривиха публиката със зареждащото изпълнение на гъдулка и бийт бокс. Деян Денчев свири на гъдулката, която сам е направил и заради която бе обявен за майстор лютиер за 2017 г.

На сцената бе и групата на преподавателите –ветерани: Евгени Якимов, Деян Максимов, Илко Костов, Адриан Маджаров, Радимир Янков, както и солистките Даяна Гиргинова, Александра Златева и Дарина Минева.

След невероятната изява на Печенката на сцената излязоха всички участници в концерта. Деян Денчев връчи удостоверения на ученици в Музикалната школа, които са дългогодишни нейни възпитаници. Накрая всички хапнаха от вкусната торта, подарена от председателя на Общинския съвет Надежда Радославова. Цветя изпрати кметът на Разград д-р Валентин Василев.

e-Razgrad.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.