„Лудогорец“ лесно се справи с бившия отбор на Херо

Димитър Димитров се смили над бившия си тим „Иртиш“. Шампионите биха с 2:0, като изпуснаха куп положения. Головете вкараха новото попълнение Якуб Шверчок (27) и Върджил Мисиджан (34). Двамата вече имат по три попадения от началото на лагера в Турция и си личи, че ще се превърнат в кошмар за съперниковите защитници.

„Иртиш“ се опита да изненада „Лудогорец“ през първите минути и реши да натисне, но разградчани бързо взеха нещата в свои ръце и не ги изпуснаха до края на срещата.
Нещата си дойдоха на мястото в 27-та минута, когато след изпълнение на корнер от Лукоки, Шверчок с глава прати топката в мрежата.
В 33-та минута Калмъков спаси удар на Анисе, но след 60 секунди бе безпомощен при удар на Върджил Мисиджан, който се възползва от пас на Сисиньо.

Играта на „Лудогорец“ не се промени и въпреки смените, а в медиите в Казахстан отчетоха, че играчите на „Иртиш“ са били под класата на съперниците си и само са гледали от близо мача.

В 84-та минута надеждата Светослав Ковачев проби мощно от ляво, влезе в наказателното поле, но бе проснат на земята от играч на Иртиш. Реферът отсъди дузпа. Зад топката застана Кладиу Кешерю. Румънецът реши да изпълни технично в стил Андреа Пирло. Вратарят обаче не мръдна и хвана топката.

/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.