“Лудогорец“ е шампион за четвърти пореден път, ще има друг треньор

“Лудогорец“ е шампион за четвърти пореден път, след като преди малко на „Лудогорец арена“ в последния мач от „А“ група с „Берое“ завърши 1:1. А за първи път в своята история старозагорци са втори в първенството.„Берое“ поведе с гол в 66-та минута на Станислав Костов, а Христо Златински от дузпа в добавеното време на мача изравни резултата.

6000 зрители на стадиона видяха уникално шоу по награждаването на „Лудогорец“. Специално екипиран парашутист се приземи на терена с ценния трофей. Негов колега пък кацна със златните медали, с които малко по-късно бяха закичени футболисти, треньори и ръководство на четирикратния шампион.

Вицепрезидентът на БФС Михаил Касабов и членът на Изпълкома Румен Вълков наградиха играчите, а по традиция шоуто не мина без заря.

Футболистите, водени от собственика Георги Домусчиев и останалото ръководство, направиха почетна обиколка с шампионската купа пред всички сектори под мощните скандирания „Шампиони“!

Веднага след мача старши треньорът на „Лудогорец“ разкри, че няма да е начело на отбора през следващия сезон. От своя страна, капитанът Светослав Дяков, който днес е и рожденик каза, че сваля шапка на Дерменджиев и че самият той остава в „Лудогорец“:DSC_1498

„Наистина съм много щастлив. Днес е специален ден за мен, тъй като се събраха доста поводи. Щастлив съм заради отбора, заради целия клуб. Доказахме, че сме най-добрите, колкото и да има недоброжелатели. Доволни сме от това, което свършихме.

Не мога да коментирам кой ще бъде треньор. Единственото, което можем да направим, е да свалим шапка на Георги Дерменджиев. Четири години е в този клуб и само положителни неща мога да кажа за него. Целта е пак да играем в групите на Шампионската лига. Дали ще има пета титла догодина? Ами, дай Боже, мисля че ще има. Моето бъдеще е като футболист на Лудогорец“.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.