Бруно Рибейро е новият старши треньор на „Лудогорец”

Бруно Рибейро е новият старши треньор на „Лудогорец”, разпространиха преди малко новината от пресцентъра на клуба. Португалецът подписал своя договор след продължителни преговори с президента на клуба Александър Александров и спортния директор Методи Томанов. Бруно Рибейро ще се присъедини към лагера на отбора в Смолян в петък, придружен от двамата си помощници Марсело Чагас и Андрю Смит.
В екипа му влиза и новият треньор на вратарите Милан Стойкович. Двамата испански кондиционни треньори – Серхио Марти и Хавиер Рамос, които работят в „Лудогорец” от началото на миналата година, остават ще продължат да се грижат за кондиционната подготовка на отбора.ludo2
Бруно Рибейро е от дълго време в полезрението на ръководството на „Лудогорец”, пише още в пресъобщението. За подписа му шампионът на България се пребори с два именити отбора от Острова. 39-годишният специалист се ползва с препоръките на известни имена в треньорската професия и е сред най-обещаващите млади специалисти в Европа.
„Идвам в голям отбор. Впечатлен съм от това, което направи „Лудогорец” в Шампионската лига миналия сезон. Надявам се да постигнем същото“, е първият коментар на Бруно Рибейро пред клубния сайт.
Междувременно футболистите на „Лудогорец” заминаха за Смолян, където ще протече първата част от лятната подготовка. През изминалите два дни футболистите минаха пълни медицински и фитнес тестове под надзора на кондиционните треньори Серхио Марти и Хавиер Рамос. Отборът изпълнява предварително подготвената програма, която беше одобрена и от новия старши треньор. Само националите на „Лудогорец” получиха кратка почивка и ще се съберат за медицински изследвания и фитнес тестове в столицата на 20 юни.
Повече подробности за лятната подготовка на отбора, селекцията, както и плановете на новия старши треньор от „Лудогорец” обещават на специална пресконференция в събота (20 юни) от 11,00 ч. в хотел „Кипарис Алфа“ в Смолян.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.