Безплатен клас по „Steel Tonic“

Денс фитнес клуб „Тонус“ организира утре /20 юни/ от 10.30 часа в залата на читалище „Напредък“ в Разград безплатен клас по „Steel Tonic“.
Поканени са всички, които искат да опитат актуалната и ефeктивна аеробна групова програма за тонизиране и трениране на мускулите на цялото тяло. Под вещото ръководство на лицензиран инструктор, в приятна компания на усмихнати хора в спортно облекло в залата и в ритъма на любима музика, в продължение на час време включилите се в урока ще играят с гирички /за мускулатурата на горната част на тялото/ на степове – за долните крайници и върху стелки /за мускулите на ханша и корема/.IMG_3274
„Steel Tonic“ е комплексна физическа тренировка, обединяваща типичните за фитнес зала упражнения, с доста динамични подскоци и движения на цялото тяло, които предизвикват мускулите, разтоварват от стреса и гарантират релакс в края на заниманието. Няма възрастови и полови ограничeния, социалните контакти са гарантирани!
Заниманията в Денс фитнес клуб „Тонус“ са три пъти в седмицата: понеделник, сряда и петък от 19 часа, в залата на читалище „Напредък“ в Разград /до СОУ „Христо Ботев“/.
А само тази събота – от 10.30 часа – открит урок за всички, които са чували, но не са опитвали как програмата „Steel Tonic“ рестартира организма физически и умствено и как докато се забавлявате укрепва здравето и топи килограми!
Не вярвате докрай?
Елате в събота! Ще се убедите сами!
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.